User talk:Natbrown

From OrthodoxWiki
Revision as of 12:26, June 29, 2010 by Natbrown (Talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Welcome to OrthodoxWiki!

Hello, Natbrown, and welcome to OrthodoxWiki!

Thank you for your contributions. I hope you like the place and decide to stay. Please note that OrthodoxWiki is always in development, so not everything works quite right yet. You can help, though!

OrthodoxWiki is a community-edited encyclopedia of Orthodox Christianity. Articles are created and edited by our members, and so everything that we do here is subject to review and revision. The result is a true consensus product, with every interested editor contributing his own knowledge and writing skills. As such, when you feel that criticism of an article is warranted, we encourage you to join in and fix it! Don't worry about breaking anything or doing something wrong—the other editors here are happy to jump in and help you learn.


For newcomers For editors Important notes
About OrthodoxWiki
Frequently Asked Questions (FAQ)
User guidelines
Community Portal
Questions
User list
Admin list
OrthodoxWiki News
Help files
How to edit a page
How to create a new page
How to write a great article
Copyright policy
Image licenses
Style Manual
Disciplinary policy
PLEASE read carefully the section of the Style Manual titled OrthodoxWiki:Style Manual (Point of View).

Also please note that other editors will assume that you have read the Style Manual (our official editing guidelines). If you're wondering why an edit was reverted, an article renamed, or any other unexpected changes were made by another editor, check there.

Please also take a few moments to edit your user page by clicking on your name here, so that we can know a bit about you: User:Natbrown. Feel free also to add your picture to the OrthodoxWiki:User gallery.

If you are uploading images, be sure you're doing so legally and according to OrthodoxWiki policy. Failure to abide by policy may result in your images getting deleted without warning.

If you would like to experiment with the wiki, please feel free to do so in the Sandbox.

By the way, you can sign your name on Talk and other discussion pages using three tildes, like this: ~~~. Four tildes (~~~~) produces your name and the current date. Please sign your comments on Talk pages, so everyone will easily be able to see who left them.

You'll have to verify your email address before editing any pages. This helps us prevent spam. Don't worry, your email won't be viewable to anyone but the sysops. We respect your privacy.

If you have any questions, see the help pages, add a question to the Questions page, or ask me on my Talk page.

We hope you enjoy editing here and being a part of our community! - Andy 15:26, June 29, 2010 (UTC)

Good afternoon

Уважаемая Natbrown! Не могли бы вы иногда оказывать мне помощь в корректировке статей, а то местные участники пытаются исправлять мои ошибки, но наши диалоги происходят на уровне "моя твоя не понимает". Буду надеться, что Вы зарегистрировались не для того, чтобы оформив личную страницу, больше никогда сюда не заходить. Надеюсь, что Вы иногда будете здесь появляться и участвовать в написании статей. С уважением, Stone18 15:39, June 29, 2010 (UTC)

Простите меня

Но и действительно, сюда я пришла за помощью. По православию я знаю мало, молюсь плохо, хоть в церковь с мужем ходим. Вряд ли я смогу вам чем-то помочь, ведь есть люди знающие, но это не я!

Я скоро еду на конференцию в Гданск [1], чтобы более ясно понимать, как же мне делать этот вики. Очень боюсь я туда ехать, ведь ничего я не знаю, зачем я туда еду? От этого страха и тут страничку открыла, может поможет? Я и в Википедии тоже, только что странички открыла!

Если бы недели две назад мне кто-то сказал, что я поеду в Гданьск, я бы не поверила. А муж отпустил, вот и еду, куда мне деваться? Охота сильнее неволи! А заходить сюда я буду. Я и раньше заходила, и буду заходить, я у себя на сайте даю ссылку на эту вики [2]

Этот сайт очень нужный, сейчас я сюда зашла, чтобы посмотреть, есть ли наша церковь в Гданьске, ведь я там буду в воскресенье! А потом и подумала, что надо зарегестрироваться. На конференции дожны быть наши с Википедии, я попрошу их вам помочь, может там какие знающие есть? Спасибо вам за вашу работу! Она очень нужная! Natbrown 16:17, June 29, 2010 (UTC)

Один из основных принципов, по которому строится работа в википроектах - это Правьте смело!, так что, если статьи о Вашей церкви здесь нет (а скорее всего нет, так как основные участники американцы и пишут соответственно о Православии у себя на родине), то Вы можете смело создать эту статью сами, огрехи будут поправлены, за это волноваться не нужно.
Вы могли бы помочь с корректурой. Вот например, я недавно спрашивал, как будет по-английски определенные термины [3] [4]. Я никак не мог растолковать, что же я хочу узнать. С Вашей помощью это было бы сделать легче. --Stone18 19:08, June 29, 2010 (UTC)

Чем могу - помогу. Пишите мне, я на своей странице оставлю куда. Если надо, я вам позвоню на домашний, мне бесплатно, обговорим, может до чего и договоримся. Natbrown 20:26, June 29, 2010 (UTC)

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
interaction
Donate

Please consider supporting OrthodoxWiki. FAQs

Toolbox